Menü
2020_07_31_Carlsberg_Foto_Session_International_Brands_0008.jpg (1)

ZERO

FELELŐTLEN ALKOHOLFOGYASZTÁS

Célunk a felelősségteljes alkoholfogyasztás elérése

 

A ZERO felelőtlen alkoholfogyasztás törekvésünket korábbi ESG programunkban határoztuk meg, amely a Together Towards ZERO (TTZ) nevet viselte. A programot azóta Together Towards Zero and Beyond-dá (TTZAB) fejlesztettük, melynek keretében korábbi célkitűzéseinket szem előtt tartva új célkitűzések születtek 2030-as határidővel.

Továbbra is teljesítjük a Together Towards ZERO kötelezettségvállalásainkat, beleértve a felelősségteljes magatartás ösztönzését márkáinkon, csomagolásunkon és helyi együttműködéseinken keresztül. De nem érjük be ennyivel: új célokat tűzünk ki magunk elé, ideértve az alacsony alkoholtartalmú és alkoholmentes termékeink 35%-os globális portfóliórészesedését, hogy tovább szélesítsük a fogyasztóink számára elérhető választékot.

 

CÉLJAINK

2030

  • 100% felelősségteljes fogyasztásra való felhívás termékeink csomagolásain és különböző márkaaktivitásokon keresztül
  • 100% felelősségteljes fogyasztás támogatása együttműködéseken keresztül az összes piacon, ahol jelen vagyunk
  • 100%-ban elérhető alkoholmentes termékek
  • 35%-ban alkoholmentes vagy alacsony alkoholtartalmú termékpaletta világszerte

MILYEN LÉPÉSEKET TESZÜNK A CÉL FELÉ?

Alacsony alkoholtartalmú és alkoholmentes termékek bevezetése

Alacsony alkoholtartalmú és alkoholmentes termékek bevezetése

Az alacsony alkoholtartalmú és alkoholmentes kínálat több piacon történő bevezetése portfóliónk bővítése érdekében, és ezek pozitív és felszabadító választássá tétele a fogyasztók számára

Céljaink beágyazása a céges gyakorlatba

Céljaink beágyazása a céges gyakorlatba

A felelős alkoholfogyasztás beillesztése a fogyasztók és vásárlók számára nyújtott értékajánlatunkba

Együttműködések

Együttműködések

Szakértőkkel, partnerekkel és helyi közösségekkel való együttműködés a felelős döntések lehetővé tétele és a káros alkoholfogyasztás megelőzése érdekében

Márkahang használata

Márkahang használata

A márkahang és az kommunikációs pontok felhasználása a felelősségteljes magatartás ösztönzésére és az alkohol hatásairól szóló tájékoztatásra

ZERO FELELŐTLEN ALKOHOLFOGYASZTÁS A GYAKORLATBAN

Az ittas vezetés visszaszorítása kedvezményes autós személyszállítással Malajziában

Csapatunk Malajziában számos személyszállító szolgáltatóval együttműködve támogatja a kormány azon erőfeszítéseit, hogy megváltoztassák a fogyasztók ittas vezetéssel kapcsolatos gondolkodásmódját és viselkedését. A kampány keretében kedvezményes hazautazási alternatívát kínáltunk a buliból hazaigyekvő embereknek.

A Carlsberg Sweden megnyitja első vízalatti bárját

Carlsberg Sweden egy víz alatti bárt hozott létre a tenger fenekén, ezzel emlékeztetve a svédeket, hogy tartózkodjanak az alkoholtól vitorlázás közben. 

Még többre szomjazol?

Fedezd fel a többi ambíciónkat
ZERO karbonlábnyom

ZERO karbonlábnyom

A Together Towards ZERO kötelezettségvállalásainkat továbbra is teljesítjük, ideértve a ZERO szén-dioxid-kibocsátásra vonatkozó célunkat sörfőzdéinknél, valamint a sör-lábnyom 30%-os csökkentését 2030-ig. De nem érjük be ennyivel: új célkitűzéseink közé tartozik a teljes értékláncunk karbonsemlegessé tétele 2040-re.

ZERO vízpocsékolás

ZERO vízpocsékolás

Folytatjuk utunkat a Together Towards ZERO programunkban meghatározott célok felé, a vízhatékonyság éves javításával és az iparágban vezető, 2,0 hl/hl vízfelhasználási céllal, miközben megtartjuk a sörfőzdékre vonatkozó 1,7 hl/hl-es célt a magas kockázattal érintett területeken. 

ZERO baleset a vállalati kultúrában

ZERO baleset a vállalati kultúrában

Munkatársaink egészségének és biztonságának védelme minden munkatevékenység során alapvető érték vállalkozásunk működtetésében. Hiszünk abban, hogy minden baleset megelőzhető, és hogy a balesetmentes kultúra elengedhetetlen a biztonságos munkakörnyezethez.