Menü

A Tuborg Alapítvány

Egy alapítvány az önkéntes társadalomért

A Tuborg Alapítványt 1931-ben alapították az Egyesült Sörszövetség 40.-ik évfordulója alkalmából.

A Tuborg Alapítvány egy társadalmilag hasznos szervezet, melynek stratégiai területe az önkéntesség. Az alapítvány olyan szervezeteket, egyesületeket és kezdeményezéseket támogat, amely elkötelezett és szenvedélyes önkéntesekkel segít a változás előmozdításában.

A Tuborg Alapítvány azért működik, hogy biztosítsa a civil önkéntesek számára a folyamatos fejlődést és fenntarthatóságot.

A Tuborg Alapítvány olyan tevékenységeket is támogat, amely segít közelebb hozni egymáshoz vállalatokat és a közösséget. Ezen célkitűzések hűen követik J.C. Jacobsen, a Carlsberg Csoport és a Carlsberg Alapítvány alapítójának vízióját, miszerint adjunk vissza a társadalomnak és támogassuk a civil közösségeket.

A közösség minden rétege részesülhet a Tuborg Alapítvány működéséből, úgy mint az ipar és kereskedelem, művészet, kultúra, sport, oktatás és üzleti kutatások. A Tuborg Alapítvány 1991-ben összeolvadt a Carlsberg Alapítvánnyal, ám továbbra is önálló szervezetként működik.

A Tubog Alapítvány működési területei

A Tuborg Alapítvány az alábbi 7 tevékenységet támogatja az önkéntesség szellemében:

Zene, sport, fenntarthatóság és környezet, oktatás és ipar, kutatás, színjátszás és közösségi kezdeményezések.

Célkitűzés

A Tuborg Alapítvány alapvető célkitűzése, hogy elősegítse a társadalmilag előnyös kezdeményezéseket és támogassa a a dán ipart.

Tuborgfondet landsbyloebet.jpg